SVEĆENIK NASILNIK: Napao časnu sestru, bio u zatvoru, pa sada napao susjedu

Jučer su iz PU zadarske dobili dojavu o narušavanju javnog reda i mira u Sukošanu, nakon čega je provedeno je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 43-godišnjakom.

“Sumnjiči ga se da je jučer, oko 00:10 sati u Sukošanu u Ulici Hrvatskih branitelja prvo verbalno napao, a potom i fizički nasrnuo na 43-godišnjakinju”, javlja PU zadarska.

U zadarskoj bolnici ženi je pružena liječnička pomoć. Utvrđeno je kako je lakše ozlijeđena. Kako neslužbeno doznajemo, ženu uhvatio za vrat. Bio je pijan.

Mještani Sukošana ispričali su kako mu je napadnuta žena susjeda. Prolazila je kraj njega na biciklu. On ju je bacio na pod i počeo udarati.

“Zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izazvanog naročito drskim i nepristojnim ponašanjem, osumnjičenik će danas uz Optužni prijedlog biti prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru”, dodaju u policiji.

U policiji ne navode o kome se radi, ali doznaje se da je osumnjičeni svećenik Domagoj Kelava (43) koji je krajnjem travnja završio u istražnom zatvoru zbog napada na časnu sestru (70).