U DUNAVU PRONAĐENO TIJELO: Odjeća odgovara opisu odjeće u kojoj je nestao Matej Periš

U Dunavu u Beogradu pronađeno je jutros tijelo mlađeg muškarca, a mediji su se raspisali kako je možda riječ o nestalom Splićaninu Mateju Perišu.

Kako doznaje Blic, odjeća na muškarcu uglavnom odgovara opisu odjeće koju je u noći nestanka nosio Splićanin Matej Periš.

Kako dalje piše Blic, muškarac na sebi ima traperice, majicu s aplikacijom i jednu bijelu tenisicu.

Uz tijelo su pronađeni i sat i mobitel.

Tijelo je izvučeno u 9:20, a na terenu policijske ekipe.

Otac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je za Telegraf.rs da ga je srpska policija obavijestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno tijelo mladića, koje po opisu i odjeći odgovara njegovom sinu.

“Mora se još usporediti DNK, ali po odjeći, pronađeni mladić odgovara opisu Mateja. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja obitelj. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd”, rekao je Nenad Periš.

Podsjetimo, Matej Periš je s društvom otišao u Beograd dočekati prošlu Novu godinu, no iznenada je nestao.

S prijateljima je bio u noćnom klubu, svi su bili zajedno za stolom, a Periš je u jednom trenutku otišao na plesni podij i nakon toga mu se gubi svaki trag.