ZEKANOVIĆ PRIJAVLJEN POLICIJI: Donio u Sabor “bijeli prah” – rekao da je s Pantovčaka

Potpredsjednik zadarskog SDP-a Erol Gaši prijavio je policiji putem e-maila da je zastupnik Hrvoje Zekanović jutros u Hrvatski sabor donio vrećicu s bijelim prahom.

“Saborski zastupnik Zekanović je, po svemu viđenom, u Sabor donio vrećicu kokaina. Od MUP-a očekujem primjerenu reakciju”, poručio je Erol Gaši na društvenim mrežama uz objavljenu presliku pismene dojave policiji.

U dopisu upućenom policiji, Gaši je Zekanovićev nastup okarakterizirao kao skandalozan i do sada nezabilježen događaj u najvišem predstavničkom tijelu RH.

Podsjetimo, nezavisni saborski zastupnik Hrvoje Zekanović u Saboru je jutros izveo performans – za saborsku govornicu došao je s vrećicom u kojoj je bio bijeli prah.

“Jučer sam šetao po Pantovčaku, sasvim slučajno, i tamo negdje posred Pantovčaka pronašao sam ovo. Unutra je upravo ono što vi mislite da je”, rekao je Zekanović i počeo mahati vrećicom bijelog praha.

Rekao je da ovim putem poziva ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i službu za borbu protiv zloporabe narkotika da se “pozabave ovim i naprave izvide na Pantovčaku”.

Zekanovićev nastup u Saboru pogledajte OVDJE.