VIDEO: OSINJAK – Pjesma kojom Beta Sudar dolazi na Zagrebački festival

Pjesma Osinjak pjevačice snažnog vokala Bete Sudar već se naveliko pušta u radijskom eteru, a neuobičajeni stihovi te fraze rijetko korištene u domaćim pjesmama svrstale su je među najiščekivanije nastupe 69. Zagrebačkog festivala koji se održava 28. travnja u City Plazi Zagreb.

Obzirom da Beta ove godine debitira na tom prestižnom festivalu, uzbuđenje raste iz dana u dan, a o pripremama je otkrila:

“Posljednjih tjedana mi je baš kao u osinjaku, vlada kontrolirani kaos. Šalu na stranu, ali doista je puno posla koji treba napraviti prije samog festivala prema kojem osjećam veliko poštovanje. Snimali smo spot i to dva dana na dvije lokacije, s mojim dragim dizajnerom Nicolasom Diamaneom imam završne probe haljine koju jedva čekam pokazati, a usporedno imam svirke.

Stalno sam na relaciji Valpovo-Zagreb, nedavno sam položila i vozački ispit pa su putovanja puno lakša. Veseli me što su reakcije na pjesmu sjajne, penje se na top listama i dat’ ću sve od sebe da u nastupu uživo s odličnim orkestrom donesem pjesmu na najbolji način.”

Upečatljiv tekst pjesme napisala je sve traženija autorica Andrea Čubrić te ga uglazbila zajedno s Predragom Martinjakom, Betinim dugogodišnjim autorom i producentom zaslužnim za dosadašnje Betine singlove koji će se zajedno s novim pjesmama naći na njenom prvom studijskom albumu čija je objava planirana za ovu godinu u izdanju Bonton Musica. Videospot u režiji Hrvoja Banića sniman je na impresivnim lokacijama kamenoloma i jezera Radlovac u Orahovici.