VIDEO: PRVI SNIJEG – Mery najavljuje božićne blagdane!

Foto: Ivana Kos
Foto: Ivana Kos

Najveselije advenstvo vrijeme brojni glazbenici provode radno, a iznimka nije ni jedna od mladih nada koja se velikim koracima približava vrhu scene, Mery.

Nakon odličnog singla prvijenca ‘Kemija’ kojim je oduševila slušatelje i struku, Mery nam u ovo predbožićno vrijeme daruje nešto potpuno drugačije, glazbenu priču pod naslovom ‘Prvi snijeg’.

Tekst i glazba novog singla, izazivaju istinske emocije, te nas potiču da potražimo toplinu i radost u zagrljaju voljene osobe.

Foto: Ivana Kos
Foto: Ivana Kos

Novom pjesmom Mery se osim kao pjevačica predstavlja kao i kantautorica, ”Prvi snijeg’, ujedno je i moj prvi autorski rad. Tekst potpisujem sama, a glazbu sam osmislila uz veliku pomoć mog dragoga prijatelja i vrhunskog glazbenika Marka Tomasovića.

Aranžman je djelo Zvjezdana Marjanovića. Veliko hvala i Ivani Kos, koja je još jednom pokazala svoju profesionalnost u izradi fotografija.’,istaknula je ovom prigodom Mery.

Meri Andraković, umjetničkog imena Mery, od ranog se djetinjstva bavi pjevanjem. Glazbeni talent pokazala je na brojnim natjecanjima, gdje je osvajala nagrade.
Autor glazbe: Meri Andraković / Marko Tomasović
Autor teksta: Meri Andraković
Autor aranžmana: Zvjezdan Marjanović
Glazbeni producent: Zvjezdan Marjanović
Tonski snimatelj: Ante Akrap
Foto: Ivana Kos

Komentiraj