HAMED BANGOURA: Sada oni poručuju, bez srama i crvenila, da će brinuti o čovjeku

saucha, vrdoljak

“Ogledalce, ogledalce reci mi tko najveći lažov u hrvatskoj politici je?” – postavlja si pitanje Hamed Bangoura, poduzetnik i poznati tv voditelj, sve više politički angažiran, koji među ostalim progovara o raznim likovima koji već 27 godina haraju Hrvatskom.

Ovo je njegova objava na Facebooku:

“Lažete, lažete, lažete…” vikao je svojevremeno hrvatskom premijeru u Saboru RH gospodin što se vjerodostojno jučer vratio na čelo stranke koja je stvorila najviše parazita u povijesti RH. Vratio se vjerodostojno kao što je i otišao, jer kako reče svojim stranačkim kolegama, on im nije radio iza leđa, nije pregovarao s mrskom im strankom i napadi na njega bili su neutemeljeni. On je naime otišao jer je duboko moralan čovjek s Ledo škrinjom u dnevnom boravku.

Isti dosljedni gospodin koji je nema godina dana govorio:”Ni mrtvi s takvim lopovima, mi smo dva različita svijeta!”, misleći na koaliciju s HDZ om, pa eto uđe u nju. To Vam je isti gospodin koji je zaslužan za razdjelnike dok je bio ministar u Vladi RH za vrijeme Narodne koalicije, koju je izdao na prvom zavoju. Sada taj isti gospodin za bivšeg premijera, kao pravi general poslije bitke kaže da je bio bahat i diletant. Gospodin je to koji je govorio da nema šanse da Hrvatska izgubi u sporu s Molom oko Ine. Ne samo da smo izgubili, nego me živo zanima tko je dobio, a inzistirao je na tom sporu?

Gospodin koji je sinoć mrtav hladan pogledom tražio svog novog prijatelja, isto tako gospodina koji je trubio svom dojučerašnjem stranačkom kolegi da je ni više ni manje nego TRUBA, a svojim dojučerašnjim kolegama da su ga izdali. Valjda zato što su se od tih dnevnica i drugi okoristili pa se sad prave naivni ili?

I tako sada ta dva gospodina koja se u silini svojih vjerodostojnih i moralnih radnji, izjava i tko će ga znati što sve nije za njih vjerodostojno i moralno, bez srama, bez crvenila u obrazima poručuju kako će oni brinuti o čovjeku?!

Hoće, vjerujte mi, ali ne o poštenom čovjeku, već o HNS ovom čovjeku. I to onom kojem gospodin iz ove priče može biti predsjednik stranke zbog koje se njezina osnivačica okreće u grobu.

Nije tu ništa čudno. To je način operiranja 99% političkih elita, okupljenih u ortačkoj zločinačkoj organizaciji kodnog imena “Politika u Hrvata”. To vam je ekipa koja se kad stane pred ogledalo pita:”Ogledalce ogledalce, reci mi tko najveći lažov u hrvatskoj politici je?” A ogledalce odgovara: “O moćni političaru ti jesi jedan od najvećih, ali trenutno u HDZ/SDP/HNS i priljepcima, tvoje laži daleko nadmašuje…” I onda nesretni i ljuti političar mora smisliti novu, bolju, veću i skuplju laž na štetu svojih sugrađana. I tako već 27 godina…jedni te isti…lažovi i ljudske i moralne nule.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/hamed.bangoura/posts/10156253549575288″ bottom=”30″]

Komentiraj