VIDEO: MIROSLAV ŠKORO – Nacionalni stožer je promidžbeni stožer HDZ-a, pozivam ih da podnesu ostavke

“Javno pozivam Plenkovića da objavi imena svojih suradnika, lobista te “regionske operacije” u Zadru i onih koji su od Stožera tražili da “iz ekonomskih razloga” odobri zaobilaženje mjera tog istog Stožera – pa će svima sve biti jasno”, kaže Miroslav Škoro u video poruci, osuđujući zbivanja na Adria Touru i premijera Plenkovića koji odbija samoizolaciju.

U poruci na Facebooku Škoro kaže:

“Cijela svjetska javnost s čuđenjem je gledala nestvarne prizore prepunog gledališta, totalnu anarhiju u koju su se savršeno uklopili predsjednik Vlade Andrej Plenković, bivša predsjednica Republike, zadarski gradonačelnik, župan, vodstvo HDZ-a, sjedeći jedni do drugih bez ikakvog sigurnosnog razmaka.

Ne samo da nisu testirani igrači koji su doputovali iz žarišta epidemije – nije se provodilo čak ni rutinsko mjerenje temperature igračima i članovima stručnih timova, osoblju, niti su se provodile osnovne mjere dezinfekcije. Ništa…”

Naglasio je da kriminalni slučaj zaobilaženja svih sigurnosnih protokola na Adria Touru u Zadru, “regionskom” projektu koji je započeo u Beogradu, nije slučajan propust, kako se želi prikazati, te da će posljedice debakla u Zadru biti katastrofalne za hrvatski turizam jer svjetski mediji prenose sa zaprepaštenjem da sadašnji premijer odbija samoizolaciju – zbog izborne kampanje.

“U svim takvim slučajevima uvijek je bila obavezna samoizolacija. Svaki čovjek koji brine o drugim ljudima, sam bi se izolirao. Ali, kako je iz svih ranijih slučajeva očigledno – Plenković brine samo o sebi. Ja jedva čekam sučeljavanje s njim, jedva čekam razgovarati s njim o epidemiji – ali epidemiji korupcije kojom je zarazio Hrvatsku”, poručio je Škoro.

Pozvao je sve odgovorne da odmah podnesu ostavke zbog teškog ugrožavanja sigurnosti i zdravlja hrvatskih građana te poručio da Domovinski pokret zahtijeva da članovi Nacionalnog stožera bez odlaganja podnesu ostavke te da se na čelo Stožera imenuju stručne osobe koje ne sudjeluju u stranačkoj kampanji.Pozivam sve birače da izađu na izbore i zaustave daljnje širenje epidemije korupcije koju šire Plenković i njegova interesna zajednica koja se lažno predstavlja kao HDZ!

Njihov slogan nije ZNA SE – nego ZA SE !

Pozivamo i Državno izborno povjerenstvo da javno odgovori odobrava li da Nacionalni stožer istovremeno bude i nacionalni promidžbeni stožer HDZ-a, koji vode nositelji izbornih lista HDZ-a”, zaključio je Miroslav Škoro.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/MiroslavSkoroofficial/videos/2667710970183302/” bottom=”30″]

Komentiraj