IVANA KEKIN: Fantazije koje donose u javni prostor Škoro i Raspudić su za psihoterapeutske kaučeve

Ivana Kekin, iz koalicije Možemo! – Nova ljevica – Radnička fronta – ORaH – Zagreb je naš! – Za grad, gostovala je na N1 Televiziji i komentirala predstojeće parlamentarne izbore.

Kaže da je politički angažirana već dugo i da je i prije Nove ljevice sudjelovala na brojnim prosvjedima i akcijama, što također smatra političkim angažmanom. Politici je, smatra, potrebna promjena paradigme.

“Ja mislim da u Hrvatskoj definitivno ima puno mjesta za napredak, ali prije nego što bilo što počnemo mijenjati potrebno je promijeniti paradigmu. Politika je prljava rabota jer političari uglavnom mare za svoj individualni ili eventualno stranački interes”, rekla je za N1.

Osvrnula se na izjave Miroslava Škore i Nina Raspudića o pobačaju i ženinom pravu na pobačaj.

“Dečki iz desnog kuta su očito za lektiru čitali samo Muškarce koji mrže žene i Sluškinjinu priču da se natječu u mizoginiji. Osobno mislim da su fantazije koje Nino i Miro donose u javni prostor primjerenije za psihoterapeutske kaučeve. Brine me taj trend kojim oni pokazuju da vjeruju da će na taj način skupiti glasove. Vjerujem da će 5.7. žene i muškarci koji vole žene izaći na izbore i i pokazati im srednji prst”, kazala je.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!