TOLUŠIĆ I ŽENA U KRILU: Navodnu ju je pratila policija kroz aferu “elitna prostitucija”

Podijelite članak

Žena na slikama objavljenim u Nacionalu, a koje se dovode u vezu s ministrom poljoprivrede i potpredsjednikom Vlade Tomislavom Tolušićem, bila je pod mjerama praćenja kao akterica afere “elitna prostitucija”, koja je 2011. krenula iz salona za masažu u Domu sportova u Zagrebu.

Doznaje to RTL Direkt, te dodaju i da glavni državni odvjetnik tvrdi kako se ta istraga bliži kraju.

Podsjećaju da je u toj aferi Milijan Brkić osumnjičen za odavanje podataka prostitutkama pod nadzorom.

Brkićev kum Blaž Curić, koji je bio i vozač ministra Tolušića, osumnjičen je da je Franji Vargi koji je izrađivao lažne SMS-ove javio da mu se sprema uhićenje.

Inače kada je riječ o fotografijama, glavni urednik Nacionala Berislav jelinić je rekao: “Ja sam ih vidio još 6-7, ali ih nisam dobio. Znači, tvrdi se da ih ima 22”.

A sudski vještak za informatiku Damir Palavra, kaže da s većim brojem fotografija raste i mogućnost da falsifikator pogriješi.

“Ukoliko postoje nekakave 22 fotografije određene situacije gdje je svaka fotografija snimljena na drugu minutu, drugu pozu i tako dalje, tako nešto je vrlo teško napraviti u smislu da su svih 22-ije falsificirane i da će svih 22-ije proći jednu ozbiljnu, stručnu, forenzičnu, kritičku analizu”, tvrdi Palavra.

PISALI SMO:

AFERA LAŽNE FOTOGRAFIJE: Vidio sam ih sedam, ili osam iz mobitela – kaže Jelinić – čitajte OVDJE.

Komentiraj