TITOVA UNUKA SAŠA BROZ: “Tito otišao u povijest?!? – da vidi Rvacku danas sam bi svoju ploču sa trga skinuo odavno”

saša broz,tv

Kao prvo, dragi prijatelji, želim se svima ispričati jer se oni koje smo birali ne bave VAMA / NAMA nego čovjekom koji je mrtav 37godina – napisala je na Facebooku Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita.

Potom je dodala:

Iskreno mi je žao što je očito kvaliteta života u metropoli manje bitna od imena jednog trga. Voljela bi Vas utješiti i reći “ajd fala Bogu skinuli ga” i ta će tema biti stavljena ad acta….ispričavam se ponovo jer znam da neće. Nažalost.

Lobotomiju ljudima ne možeš napraviti zabranama, seljakanjem KIPIĆA i TRGIĆA jer vidi vraga i žutog i crnog i crvenog i zelenog…ljudi znaju kako se taj TRG zove i zašto.

tito, saša broz

Oni nostalgični mogu put pod noge pa prošetati po nekom od bratskih trgova i ulica u susjedstvu ili otići dalje do Cipra, još dalje do Moskve ili puno dalje do Indije.

Tito je otišao u povijest ?!? Ouuuu jeeeeah odavno još debelo za svog života i tamo će ostati siguran od KIPIĆA i TRGIĆA.

Vjerujte mi da bi djed da vidi Rvacku danas sam svoju ploču sa trga skinuo. Odavno.

Na kraju ispričavam se i radi neviđenog medijskog terora koji svi zajedno trpimo radi najvažnije sporedne stvari na svijetu – a nije nogomet.

A sad …..ajmo delat !!!!

PISALI SMO:

POLITIKA: Milivoj Pašiček – Novo ukazanje Tita, on bi mogao kreirati politički put Zagreba – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/sasa.broz.7/posts/1449198635123293″ bottom=”30″]