TITOVA UNUKA SAŠA BROZ: “Tito otišao u povijest?!? – da vidi Rvacku danas sam bi svoju ploču sa trga skinuo odavno”

Podijelite članak

saša broz,tv

Kao prvo, dragi prijatelji, želim se svima ispričati jer se oni koje smo birali ne bave VAMA / NAMA nego čovjekom koji je mrtav 37godina – napisala je na Facebooku Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita.

Potom je dodala:

Iskreno mi je žao što je očito kvaliteta života u metropoli manje bitna od imena jednog trga. Voljela bi Vas utješiti i reći “ajd fala Bogu skinuli ga” i ta će tema biti stavljena ad acta….ispričavam se ponovo jer znam da neće. Nažalost.

Lobotomiju ljudima ne možeš napraviti zabranama, seljakanjem KIPIĆA i TRGIĆA jer vidi vraga i žutog i crnog i crvenog i zelenog…ljudi znaju kako se taj TRG zove i zašto.

tito, saša broz

Oni nostalgični mogu put pod noge pa prošetati po nekom od bratskih trgova i ulica u susjedstvu ili otići dalje do Cipra, još dalje do Moskve ili puno dalje do Indije.

Tito je otišao u povijest ?!? Ouuuu jeeeeah odavno još debelo za svog života i tamo će ostati siguran od KIPIĆA i TRGIĆA.

Vjerujte mi da bi djed da vidi Rvacku danas sam svoju ploču sa trga skinuo. Odavno.

Na kraju ispričavam se i radi neviđenog medijskog terora koji svi zajedno trpimo radi najvažnije sporedne stvari na svijetu – a nije nogomet.

A sad …..ajmo delat !!!!

PISALI SMO:

POLITIKA: Milivoj Pašiček – Novo ukazanje Tita, on bi mogao kreirati politički put Zagreba – čitajte OVDJE.

Komentiraj