VIDEO: BUNJAC U SABORU – Poštovani zastupnici zaštitimo interese maloga Cesarea!

branimir bunjac

U slučaju koji prati cijela naša javnost – ovrhe nad djetetom, nad malim Cesareom, koji je završio u Splitu prvi razred, u Saboru je govorio Branimir Bunjac, zastupnik Živog zida, apelirajući na zastupnike da pomognu.

Ovoi je objava Bunjca na Facebooku uz snimku govora:

Poštovani zastupnici zaštitimo interese maloga Cesarea!

Trenutno pred kućom u Splitu, u Pujankama 71 stoje stotine hrvatskih građana , koji su došli iz cijele zemlje da se suprotstave ovrhi nad djetetom. Važno je razmisliti zbog čega su došli i trebamo se zapitati zbog čega je toliko mnoštvo građana danas u Splitu?

Zbog čega toliki građani danas prate što se tamo dešava, a još ni jedan sat prije provođenja ovrhe nema službene reakcije institucija!

Pozivam predsjedništvo Hrvatskog Sabora da razmotri ideju kolega iz Italije o osnivanju zajedničkog povjerenstva, a nadležna tijela da zaustave ovrhu do donošenja pravorijeka po Haškoj konvenciji i dodatnih vještačenja.

Čak i kada bi presuda bila u korist oca prema članku 13 konvencije Hrvatska ima pravo odbiti izručiti dijete ako postoji ozbiljna opasnost da bi povratak izložio dijete fizičkoj opasnosti ili psihičkoj traumi.

Poštovani zastupnici zaštitimo interese maloga Cesarea ovo je slučaj na kojemu se lomi vjerodostojnost naših institucija, ovo je ispit na kojemu ne smijemo pasti!

PISALI SMO:

IVAN PERNAR: Ima ih koji dovode u pitanje moj odnos sa sinom – pa evo kakav je – čitajte OVDJE.

BUNJAC O OVRSI NAD DJETETOM: Solidariziram se s majkom, pozivam i druge političare da se uključe – čitajte OVDJE.

Komentiraj