ŠUTALO SE OPROSTIO: Evo što je poručio na odlasku u Ajax

“U Dinamu sam proveo nevjerojatnih 9 godina. Kao dječak došao sam u nogometnu školu i ispunio svoje snove onoga dana kada sam zaigrao za seniore”, rekao je Josip Šutalo opraštajući se od Dinama.

“Bila mi je čast nositi Dinamov grb i ponosan sam na sve rezultate koje smo postigli. Hvala klubu, suigračima, trenerima i naravno navijačima na svemu što su napravili za mene.

Od danas prestajem biti igrač Dinama i postajem najvjerniji navijač! Klubu želim puno sreće u nastavku sezone i vjerujem da ćemo se sresti u europskim izazovima.“ – dodao je Josip.

Josip Šutalo karijeru nastavlja u redovima nizozemskog kluba Ajax, o čemu se tjednima pisalo.

Dinamo se od njega oprostio dužom objavom na svojim stranicama.

Dinamo bi trebao dobiti za Šutala 21 milijun eura odštete, plus bonuse. Potpisat će petogodišnji ugovor, piše Fabrizio Romano.

Prema podacima Transfermarkta, Joško Gvardiol (36.8 milijuna eura) je najskuplji igrač Dinama, koji je na njemu zaradio prodajom u RB Leipzig, a zatim i kroz postotak od transfera u Manchester City.

Drugi je Marko Pjaca (29.4), treći Dani Olmo (29), a četvrti Luka Modrić (22.5). Šutalo će, ostvare li se bonusi, prestići Modrića i postati četvrti najskuplji igrač Dinama.