SPLITSKI VIJEĆNIK PAUK: Protiv migranata bacanjem slanine i čvaraka na granici!

Martin Pauk, gradski vijećnik u Splitu, pripadnik stranke Neovisni za Hrvatsku, već se jednom proslavio svojim “receptom” u borbi protiv migranata, a sada nudi još jedan, koji je za njega šaljiv – organizira bacanje čvaraka i slanine na granicu zbog zaštite od migranata.

Da, dobro ste pročitali, on bi s ekipom koja se odazove na graničnom prijelazu Bajakovo u četvrtak i petak, 9. i 10. travnja imao, kako kaže, ‘blagoslov državne granice’, tako što bi na granici bacali čvarke i slaninu, a a bonus bodove najavio je za one koji dovedu živu domaću svinju, što je kao akciju objavio na Facebooku.

To bi trebala biti poruka kako moramo osigurati budućnost Europe te naše djece i naroda.

Podsjetimo kako je Pauk svojevremeno imao još jednu ideju kada je objavio kako bi na granicu postavio “visoku ogradu s bodljikavom žicom tamo gdje je to moguće, a u planinskim dijelovima bih intenzivirao broj pripadnika naših oružanih snaga, na svakom centimetru granice bih uspostavio nadzor dronovima i termalnim kamerama tako da ni ilegalni zec ne može prijeći granicu. S obzirom da ilegalci niti najmanje ne poštuju imigracijske zakone zemalja u koje dolaze, pa tako ni hrvatske zakone, u drugom redu, iza žice i granične policije bih postavio dobro opskrbljena mitraljeska gnijezda i najelitnije vodove vojske, čisto iz razloga da ilegalci vide ozbiljnost i da shvate da Hrvati nisu papci poput Šveđana, te da smo spremni braniti sigurnost naših domova, gradova, žena, majki i sestara”.

O najnovijoj akciji Pauk je za dalmacijanews.hr rekao:

“Obzirom da nacionalna vlast ne pokazuje dovoljnu ozbiljnost niti pripremljenost povodom nadolazeće migrantske invazije iz Turske, vrijeme je da barem humorom pokažemo spremnost na zaštitu svih naših građana. Trenutna situacija je samo vrh sante leda koja se događa posljednjih desetljeća, a ima samo jedan pravi naziv – invazija i okupacija Europe.

Plan ‘vladara iz sjene’ Europske Unije jest u narednih nekoliko desetljeća naseliti milijune afro-azijata te izmiješati europsku krvnu sliku. U Belgiji su prije par dana na vijestima čelnici belgijske Islamske Stranke najavili da će uvesti šerijat do 2030. godine budući da će tada biti u većini. Zatvaranje granica za nasilne afro-azijske migrante je ključ u obrani autohtonog bijelog i kršćanskog naroda. Budućnost Europe i opstanak našeg naroda i djece je ono što moramo osigurati u ovim ključnim vremenima”.

PISALI SMO:

SPLITSKI VIJEĆNIK PAUK: Protiv migranata bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/martin.pauk.520/posts/2614928575497057″ bottom=”30″]