SPLITSKI VIJEĆNIK PAUK: Protiv migranata bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mlad čovjek, kažu političar, valjda zato što je gradski vijećnik u Splitu, koji je nedavno uletio u stranku Neovisni za Hrvatsku, Martin Pauk (25), zna kako bi s ilegalnim migrantima.

Svoje ideje i rješenja ponudio je u intervjuu koji je dao za Dalmatinski portal, a protiv migranata borio bi se bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima, “da ilegalci vide ozbiljnost i da shvate da Hrvati nisu papci poput Šveđana”.

“Ilegalni migranti predstavljaju puno, puno veću opasnost nego što nam se prikazuje u mainstream medijima. Unatoč ogromnim sigurnosnim problemima koje ilegalni migranti uzrokuju u odredištima poput Švedske, Njemačke, Belgije i Francuske, a tu u prvom redu aludiram na silovanja, ubojstva, palež i pljačku, većina medija poput TV kanala i tiskanih novina namjerno prešućuju te činjenice i tragične događaje, ignoriraju istinu i stvaraju lažni dojam da se radi o ‘sirotim, ubogim izbjeglicama’ koji svi bježe od rata, što je notorna laž”, izrekao je Pauk svoj opći dojam za dalmatinskiportal.hr. “Sjetite se samo one izmišljene priče od prije mjesec dana kada je sa svih naslovnica vrištala vijest o ‘jadnom ocu izbjeglici kojeg je hrvatska policija prebila i odvojila od kćeri’, a na kraju se ispostavilo da je cijela priča izmišljena, da nikakva kćer ne postoji i da se radilo o udruženom medijskom pothvatu kojim su nam htjeli oprati mozak udarajući tamo gdje smo najslabiji, na naše osjećaje”.

A onda je i ponudio svoj “recept”: “Trebamo slijediti primjer Mađarske. Postavio bih visoku ogradu s bodljikavom žicom tamo gdje je to moguće, a u planinskim dijelovima bih intenzivirao broj pripadnika naših oružanih snaga, na svakom centimetru granice bih uspostavio nadzor dronovima i termalnim kamerama tako da ni ilegalni zec ne može prijeći granicu. S obzirom da ilegalci niti najmanje ne poštuju imigracijske zakone zemalja u koje dolaze, pa tako ni hrvatske zakone, u drugom redu, iza žice i granične policije bih postavio dobro opskrbljena mitraljeska gnijezda i najelitnije vodove vojske, čisto iz razloga da ilegalci vide ozbiljnost i da shvate da Hrvati nisu papci poput Šveđana, te da smo spremni braniti sigurnost naših domova, gradova, žena, majki i sestara”.

 

Komentiraj