“SLUČAJ” ŠKARO: Novo u Provjerenom – Ja bi tebi lizao pi**u dok ne svr*** i ti bi u sekundi svr***a

Veliku pozornost javnosti izazvala je prošlotjedna ispovijest bivše tajnice Damira Škare u emisiji Provjereno, koja je reporteru Ivanu Čorkalu ispričala detalje o seksualnom napastovanju.

Večeras Provjereno donosi još dvije ispovijesti – bivše suradnice i majke čija je kći također imala slično iskustvo.

Jedna od sugovornica nije htjela pred kameru, ali je reporteru Ivanu Čorkalu njezina majka opisala što joj se dogodilo na radnom mjestu usred bijela dana.

”Kaže ja bi tebi lizao pi**u dok ne svr*** i ti bi u sekundi svr***a. Znaš ti, ja bi tebe je**o da ti 7 dana ne bi stajala na nogama, da ne bi mogla na noge stat”, prepričava za Provjereno majka koja je htjela ostati anonimna, kako piše dnevnik.hr.

Izgovorio je to, prepričava majka, mladoj djevojci prije nekih godinu dana, a tamo gdje je radila dolazio je redovito. U tom trenutku, kaže majka, nije bila sama, ali nitko se nije usudio ništa reći. Ni ona, čak ni vlastitoj majci. Tek kada je vidjela da je uhićen, progovorila je.

”Ona je o tome meni šutjela jer se boji. Bojala se onog trenutka kad je vidjela reakciju ostalih cura na samo njegovo prisustvo. Mama ti ne bi mogla vjerovat’ da se čovjek može pretvoriti u čudovište u roku par minuta”, nastavlja prepričavati njezina majka.

Strah da Škaru prijavi policiji spriječio je i jednu njegovu bivšu suradnicu koja je ondje radila mjesec dana kao vanjski suradnik. Za Provjereno je prepričala kako je, nakon što nije platio račun za naručene usluge, zatražila od njega da ih plati. „Rekao je da sam samohrana majka i da dobro boksa i da bih trebala malo paziti na svoju kćer. Nakon toga me bilo strah za mene i za kćer i odustala sam od bilo kakvih potraživanja“, prepričava anonimno bivša suradnica Damira Škare. Dodaje da nije pomišljala na zvanje policije jer je već ranije zaprijetio da ima jako puno veza. Za Provjereno je prepričala kako joj je jednom prilikom bez uvijanja rekao da bi trebala paziti što i s kim razgovara jer će ju uništiti ako ga u bilo kojoj prilici spomenu. „Kad ti se netko prijeti djetetom, osjetiš žalost jer si sam, a onda i bijes, ali strah je puno jači i ne poduzimaš apsolutno ništa“, dodaje.

Nastavak priče o Damiru Škari pogledajte u emisiji ‘Provjereno’ večeras u 22:15 na Novoj TV.

Komentiraj