HDZ-OV ŽUPAN BLAŽENKO BOBAN: Blaženka boli k***c za 5 kuna, j**e mi se- donosi Provjereno

U emisiji Provjereno prošloga tjedna javnosti je prikazana skandalozna snimka kao dokaz kako se namještao javni natječaj za ravnatelja Doma zdravlja splitsko-dalmatinske županije.

U redakciju Provjerenog stigla je sada i druga snimka. NPodsjećamo, nakon što župan Blaženko Boban nije posustajao s pritiscima da se izabere njegov kandidat za ravnatelja Doma zdravlja, predsjednik upravnog vijeća Ivan Nasić zbog toga se požalio premijeru Andreju Plenkoviću.

Premijer je potom kontaktirao sa županom, a Provjereno u večerašnjoj emisiji donosi što je nakon tog razgovora izjavio župan, o čemu piše dnevnik.hr.

„Nemam ja opasku ni prema premijeru ni prema nikomu, znate“, izjavljuje u razgovoru na snimci župan Boban. „Vi ste samostalni, pa ja to znam“, odgovorio mu je anonimni sudionik razgovora. „Jesam! Morate znat da ja nisam ovdje došao jer sam ja to želio, jer sam se ja za to borio… Njima je svima problem Blaženko Boban jer Blaženka boli k***c za 5 kuna, evo, da vam budem potpuno iskren… j**e mi se, ja to što imam…“, govori na snimci župan Boban.

Priču Ane Malbaše pogledajte u emisiji Provjereno večeras u 22:15 na Novoj TV.