PRIOPĆENJE AK SIGET: Damir Škaro podnio ostavku – nije više predsjednik tog kluba

Podijelite članak

Stiglo je priopćenje iz AK Siget u kojem su izvijestili da je Damir Škaro podnio ostavku na dužnost predsjednika tog Kluba. Podsjećamo, protiv Škare provodi se istraga nakon optužbi za silovanje.

Priopćenje AK Siget prenosimo u cijelosti:

“U ime AK Siget obavještavamo vas kako je Damir Škaro podnio ostavku na dužnost predsjednika Kluba. Time prestaje svaka njegova uloga u upravljanju i poslovanju AK Siget.

U svom dugogodišnjem djelovanju AK Siget je posvećen zaštiti interesa svih svojih članova i zaposlenika te se uvijek vodio i bit će vođen najvišim profesionalnim standardima s ciljem pružanja kvalitetne usluge svim svojim korisnicima.

Želimo istaknuti kako AK Siget jasno i nedvosmisleno osuđuje sve oblike nasilja i postupanja protiv interesa i prava bilo koje osobe te ćemo ostati angažirani u njihovu sprječavanju i sankcioniranju.

Poštujući tajnost i prava stranaka u postupku, u ovom trenutku ne možemo iznositi više informacija ili komentirati konkretan slučaj i istragu koja je u tijeku. Na navedeno nas ujedno obvezuju zakonske odredbe i naputci nadležnih institucija.

Od trenutka pokretanja istrage AK Siget surađuje s nadležnim institucijama. Sve raspoložive informacije podijelit ćemo s javnošću u trenutku kada će to biti moguće”.

Podsjećamo, bivšem saborskom zastupniku HDZ-a, brončanom olimpijcu i aktualnom predsjedniku Autokluba Siget Damiru Škari, određen nje jednomjesečni istražni zatvor zbog optužbi za silovanje i spolno uznemiravanje zaposlenice tog autokluba.

Komentiraj