SEVERINA TEŠKO OPTUŽUJE: Učiteljice su zaključale, navlačile moje dijete i ozlijedile ga

“U petak se dogodio incident u školi Matija Gubec u koju ide moje dijete, a gdje su ga učiteljice zaključale u školu, navlačile i tjelesno i fizički ozlijedile te ga dva sata zadržavale i nisu puštale da ga preuzme moj suprug jer ja osobno nisam mogla doći po njega”. izjavila je naša popularna pjevačica Severina na pressici na kojoj su svi očekivali najavu njezine nove turneje.

Potom je nastavila: “S obzirom na to da nitko osim mene ne može odvesti moje dijete iz škole, na taj način se meni, kao majci, onemogućuje da radim svoj posao ili da budem bolesna pa da zbog toga ne mogu doći po dijete”.

Severina je ustvrdila kako je tom incidentu navodno prethodio dogovor između bivšeg supruga i ravnateljice škole da nitko, osim nje, ne može preuzeti dijete.

Iz škole se do danas nitko nije oglasio, rekla je, te kako njezino dijete, zbog pretrpljene psihičke i fizičke traume, ne želi ići u školu.

Optužila je i Centar za socijalnu skrb protiv kojeg je podnijela već pet prijava. “Centar me, kao majku i kao ženu ne doživljava”, kazala je Severina.

“Osjećam se kako je nešto trulo u državi Hrvatskoj”, poručila je, te krenula s optužbama na bivšeg supruga Milana Popovića i oca djeteta, tvrdeći kako ju godinama maltretira, da pušta laži i klevete preko srpskih tabloida sve as ciljem da joj uzme dijete.

“Sve ovo se dešava jer mi je otac djeteta uz pomoć Centra za socijalnu skrb i još nekih ustanova rekao da će mi uzeti dijete koje sa mnom živi od rođenja. On je uzeo g. Ratka Mačeka koji je mojoj prijateljici rekao da su napravili sve da mi se oduzme dijete, to je bilo prije nekih dvije godine. Navodno je Milan Popović platio kampanju Milanu Bandiću, a škola je pod gradskom upravom”, iznijela je teške optužbe Severina, kako piše Jutarnji list.