“RAT” MRSIĆA I MEDVEDA: Evo što kažu Mrsić, Glavašević i Miljanić

Nakon što je predsjednik Demokrata Mirando Mrsić na konferenciji za medije oštro opleo po Vladi i istaknuo nužnost izdvajanja braniteljskih mirovina od ostalih, oštro su reagirali iz Ministarstva branitelja.

Prozvali su Mrsića da uznemiruje branitelje i da takvo ponašanje podliježe kaznenom progonu. Nije dugo trebalo da i na tu reakciju odgovori Mrsić.

“Ministar Medved bio je u Povjerenstvu za razdvajanje mirovina 2013. godine. Svjedočio je da razdvajanje mirovina niti jednog branitelja nije oštetilo ni za lipu, ali je omogućilo transparentnost sustava. Danas na spomen toga prijeti kaznenim progonom. Što Medved i Vlada skrivaju?”, napisao je predsjednik Demokrata na Twitteru.

“Prijetnja kaznenim progonom, osim što je pravno neutemeljena, ukazuje na način razmišljanja nespojiv s demokratskom državom. Samo u totalitarizmu se političkim protivnicima prijeti kaznenim progonom”, napisao je na Twitteru bivši ministar Orsat Miljenić.

Očitovao se i Bojan Glavašević, koji na Twitteru poručuje:

Prijetnja kaznenim progonom Mrsića je rijetko vidjen primjer prijetnje i pritiska na zastupnika u Saboru, i još jedna u nizu sramota Plenkovićeve vlade. Priopćenje prepuno prijezira i ljutnje, pisano u stilu klasične komunističke retorike. Što general zna što je demokracija?

Komentiraj