PSIHIJATAR VUKUŠIĆ: Boli me želudac od bedastoća koje su izrekli Ivana Kekin i Možemovci

Još me boli želudac od gomile neistina i bedastoća koje su neki dan u Hrvatskom saboru pod Duginim stjegom izrekli Ivana Kekin i Možemovci predstavljajući paket zakonskih prijedloga “Ravno do ravnopravnosti”, tobože namijenjen poboljšanju društvenog statusa LGBTQ zajednice u Hrvatskoj.

Napisaom je to na Facebooku naš poznati psihijatar Herman Vukušić i nastavio_

U navedenom “paketu” Kekinica zahtijeva uvođenje mjera kao što su dostupnost IVF oplodnje, udomljenje djece (iz Hrvatske, ne iz Zambije), ravnopravnost istospolnih brakova, pa čak i tvrdi da su te mjere dijelom riješenje naše demografske krize!

Kekinica nadalje iznosi nebuloze o potrebitoj “zaštiti transrodnih osoba koje su, kažu, pod posebnim pritiskom radikalnih grupa, a na način da im se odgovarajuća zdravstvena skrb osigura na teret javnog zdravstva”.

Kada govori o “zdravstvenoj skrbi” Kekinica ustvari misli na smjernice međunarodne transrodne aktivističke udruge WPATH, po kojima NEMA DEFINIRANE DOBNE GRANICE za hormonalne i kirurške intervencije u postupku promjne spola, a roditeljima koji se tome usprotive skrb nad djecom preuzima država!

Sagledajmo sada citat iz dokumenta Europske komisije nazvan “LGBTQ strategija 2020 – 2025″, konkretno stavak drugi točke 3.3″Komisija će poticati razmjenu najbolje prakse između zemalja članica o tome kako ostvariti dostupnost pravnog priznavanja roda i pripadajuće postupke utemeljene na principu samoodređenja i bez dobnih ograničenja”.

Da vam prevedem u laičke termine:

“Europska Komisija će učiniti sve da zemlje članice usvoje zakone po kojima je dostupna zakonska promjena spola uz prateće hormonalne i kirurške intervencije bez ikakve medicinske indikacije i bez dobne granice”.

Upravo sve to želi i Kekinica i to na račun poreznih obveznika…..