PROBLEMI U GRADSKOM PRIJEVOZU: ZET objavio kojim trasama tramvaji ne prometuju

Problemi u javnom gradskom prijevozu u metropoli. Zbog oštećenja žice gornjeg voda, tramvaji ne prometuju Vukovarskom od Držićeve do Savske ceste, Savskom cestom od Savskog mosta do Vodnikove i Ozaljskom od Ljubljanice do Savske ceste.

Tramvajske linije 2, 3, 4, 9, 12, 14 i 17 prometuju na Zapadni kolodvor.

Linija 5 prometuje iz Maksimira do Zapruđa, a iz Prečkog linije 5 i 17 prometuju do Savskog mosta. Uključeni su autobusi na relaciji Savski most – Ulica grada Vukovara/Radnička.

Na terenu je servisna ekipa koja žurno radi na sanaciji mreže.

Pojedine autobusne linije prometuju uz privremene izmjene i moguća odstupanja od reda vožnje. O javnom gradskom prijevozu možete se informirati na web stranici ZET-a. Od petka 13. listopada u 7 sati do petka, 27. listopada u 18 sati, autobusne linije 311 (Glavni kolodvor) – Cerovski Vrh), 313 (Glavni kolodvor – Vukomerić) i 322 (Velika Gorica – Cerovski Vrh) će prometovati djelomično izmijenjenim trasama u oba smjera, zbog uređenja kolnika Novozagrebačke ulice, na dijelu od Odranske ulice do Velike ceste. Autobusno stajalište Hrašće – centar u smjeru Cerovski Vrh i obostrano stajalište Hrašće – mljekara neće biti u funkciji.

Na izmijenjenom dijelu trase, linije 311, 313 i 322 će koristiti sva usputna stajališta. Korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!