DALIĆ SE POSIPA PEPELOM: Preuzet ću odgovornost za sve, morao sam sve bolje pripremiti…

“Zaslužen poraz, protivnik je bio bolji i agresivniji. Pokazali su više želje, nismo imali energije, imamo problem prema naprijed, nemamo ideje”, rekao je Zlatko Dalić nakon još jednog poraza Hrvatske, sada od Walesa s 2:1.

“Ovo je zaista loše, doveli smo se u tešku situaciju. Od izgledne situacije, ovisimo o drugima. Preuzet ću odgovornost za sve, morao sam sve bolje pripremiti, ali glavu gore, imamo još dvije utakmice do kraja.

U odnosu na dvoboj protiv Turske, Dalić je napravio tri izmjene u prvih 11.

“Nismo imali energiju, Vida je donio energiju, ali nismo bili na nivou. Poklopila se jako loša utakmica. Kad nemamo energiju, ne stvorimo šansu u dvije utakmice, to je problem. Prema naprijed nismo imali ideju i kreaciju. Bili smo bezidejni. Bilo je jako loše, moramo svi skupa dići glavu, ispričati se za ovo što je bilo i očekivati dvije utakmice koje slijede.

Više ne ovisimo sami o sebi, nadam se da ćemo se oporaviti… Ljuti me što smo došli u ovu situaciju. Ne možemo ništa napraviti mirno, ali moramo gledati kako se dići i dobiti Latviju. Moramo se sabrati i okrenuti tim utakmicama koje slijede”, zaključio je hrvatski izbornik.