PREDSJEDNIK O ZEKANOVIĆU: Ako je taj Plenkovićev glodavac imao kokain trebalo ga je uhititi

Predsjednik Zoran Milanović sudjelovao je na otkrivanju spomenika žrtvama Holokausta i ustaškog režima ispred zgrade Hrvatske pošte u Branimirovoj ulici u Zagrebu, kao spomen na deportaciju Židova s tog mjesta u Auschwitz.

Komentirao je i današnji potez zastupnika Hrvoja Zekanoviča, kada je za govornisu donio “bijeli prah” i rekao da je s Pantovčaka.

“Taj Plenkovićev glodavac koji je odjednom počeo nešto raditi za novac, to nije posao saborskih zastupnika, to je sumnjivo. Zašto se okomio na mene, nije mi to problem, ali doći u Sabor i reći da imaš pola kile kokaina, a nije uhapšen…? Štiti ga imunitet, ali to je teško kazneno djelo, Trebalo ga je privesti i optužiti za raspačavanje narkotika, ako je zaista imao kokain kod sebe. Ako nije, treba ga odmah u ludnicu strpati”, rekao je predsjednik, kako prenosi N1, te dodao:

“Zekanovića, koji je sam priznao da je počinio kazneno djelo, hodao je po Saboru sa značajnom dozom narkotika… Da sam bio tamo, možda bih se poslužio, ali nisam bio. Zašto Zekanović nije priveden? Imunitet štiti od prometne, HDZ-ovskog lopovluka, ali ovo je ozbiljno kazneno djelo. Taj mali je lopov, još ćemo razgovarati o tome.”