POSLJEDNJI ISPRAĆAJ DUJMIĆA: Kolege ipak u počasnoj straži uz govor Rajkovog najboljeg prijatelja

Idućeg ponedjeljka, 17. kolovoza od legendarnog skladatelja i glazbenika Rajka Dujmića oprostit će se obitelj, prijatelji i kolege.

Podsjećamo, nakon što je Dujmić stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila 29. srpnja, obitelj je organizirala ispraćaj na zagrebačkom Krematoriju 17. kolovoza u 10 sati.

Kako su ranije objavljeni neki detalji oko posljednjeg ispraćaja i priopćeno kako neće biti počasne straže instituacija, ipak je došlo do promjena, doznaje Gloria.

Naime, Dujmićevi kolefe ipak će biti u počasnoj straži, a sve to organiziralo je Hrvatsko društvo skladatelja.

“Nažalost, u svemu je došlo i do zabune oko ispraćaja pa mnogi pitaju mogu li doći. Uz strogo poštivanje epidemioloških mjera zbog pandemije, svi koji žele mogu se na Krematoriju oprostiti od Rajka, broj nije ograničen.

Otkako je moj Rajko nakon prometne nesreće pao u komu, uz mene je neprekidno i njegov najbolji prijatelj i kolega Nenad Ninčević. I on je još u šoku.

Tješili smo jedno drugo, zajedno plakali. No na kraju je, na moju molbu, smogao snage i pristao održati oproštajni govor”, kazala je udovica pokojnika Snježana Šimek Dujmić, dodajući da će se u ime HGZ-a od njenog supruga oprostiti Tomislav Šaban.

 

Komentiraj