OBITELJ OBJAVILA: Ovo su detalji o posljednjem ispraćaju Rajka Dujmića

Obitelj Rajka Dujmića danas je objavila kada će se i kako održati pogreb jednog od najcjenjenijih autora hrvatske pop-glazbe.

Obitelj je potvrdila da će se pogreb održati 17. kolovoza u krematoriju Gradskog groblja Mirogoj u Zagrebu s početkom u 10 sati, te navode dfa im je želja da pored lijesa ne bude počasne straže te velikog broja ožalošćenih koji se žele oprostiti od velikog glazbenika.

Službenu izjavu obitelji pokojnog Rajka Dujmića prenosimo u cjelosti:

Prije svega, zahvaljujemo se svima na lijepim uspomenama na Rajka, na podršci u ovim teškim i bolnim trenucima, kao i svima koji su uputili izraze iskrene sućuti.

Zahvalni smo na svim medijskim objavama koje svim generacijama otkrivaju životni put Rajka.

U tim pričama dolazi do krivih nenamjernih interpretacija, pa čak i nekih neistina.

Unatoč tome, ponosni smo što se Rajko prepoznaje kao velikan glazbe i govornik ljubavi. Svako njegovo djelo nastalo je u ljubavi, tuzi ili boli koju otkriva njegovu dušu i srce, ali i njegovu ranjivost.

Pogreb će biti 17. kolovoza u 10 sati u krematoriju Gradskog groblja Mirogoj u Zagrebu. Želja obitelji je da pored lijesa ne budu počasne straže institucija i glazbenika koji se očekuju te velikog prisustva svih štovatelja njegovih djela.

Za sve vas koje epidemiološke mjere ili neke druge okolnosti sprječavaju da prisustvujete posljednjem ispraćaju, znajte da osjećamo Vaše poštovanje prema Rajku i nama.

Obitelj zahvaljuje svim medijima na interesu za razgovor, ali moli za razumijevanje u ovim trenucima. Obitelj će biti dostupna nekoliko dana nakon posljednjeg ispraćaja vašeg i našeg Rajka. Datum komemoracije će biti naknadno objavljen.

Komentiraj