POGINUO NA YAMAHI: Ovo su detalji teške nesreće kod Velike Gorice

Motociklist koji je poginuo na Yamahi u ponedjeljak poslijepodne kod Velike Gorice vozio je prebrzo, objavila je PU zagrebačka koja je objavila i detalje nesreće.

U njihovom se priopćenju kaže:

Jučer, 1. svibnja oko 18.10 sati, 56-godišnjak upravljao je motociklom marke Yamaha XV 1100 zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se između Velike Gorice i mjesta Staro Čiče u smjeru jugoistoka, državnom cestom D 30 kojom prilikom nije prilagodio brzinu kretanja stanju i osobinama ceste iz kojeg razloga nije mogao pravovremeno zaustaviti motocikl kada to konkretni uvjeti zahtijevaju.

Zbog takve vožnje došlo je do zanošenja vozila u kočenju, uslijed čega je prešao u suprotni smjer te udario u prednji dio osobnog automobila marke Opel Insignia zagrebačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnjak.

Tada je na stražnji dio tog automobila naletjelo vozilo marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 37-godišnjak, a koji se kretao istočnom prometnom trakom državne ceste D 30 u smjeru sjeverozapada.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!