NEĆE IZ FOTELJE: HDZ-ov župan Tomašević, kojeg supruga optužuje za nasilje, ne pomišlja na ostavku

Podijelite članak
Foto: Screenshot Nova TV
Foto: Screenshot Nova TV

Alojz Tomašević, požeško-slavonski župan, koji je prijavljen zbog obiteljskog nasilja, jer ga je supruga optužila da ju je tukao, pojavio se prvi put nakon incidenta pred kamerama.

Tmašević i dalje tvrdi kako nije kriv, odbacuje sve optužbe supruge, a oglušuje se i na to što je HDZ na neki način digao ruke od njega.

Premijer i čelnik HDZ-a Andrej Plenković tada je rekao:

“Na telefonskoj sjednici Nacionalnog vijeća raspustili smo cijelu organizaciju, želimo novi početak, tamo imamo načelnike 5 općina, gradonačelnike 5 gradova, župana, to je pomalo apsurdna situacija. .. Ako se dokaže da su navodi o nasilju u obitelji točni, sigurno ćemo protiv Tomaševića pokrenuti stegovni postupak, a o tome odluke donosi naš Visoki časni sud. To je neugodna situacija, žao mi je da je do toga došlo, nije dobro za njegovu suprugu, ni za njega.

“Ja bi ostao pri tome, pri priopćenju, nema ozbiljnih optužbi, znate, puno toga je krivo interpretirano…”, rekao je Tomašević za Novu TV, a na pitanje o ostavci dodao:

“Svoj dio posla radim, cijelo vrijeme zapravo radim, bio sam i deset dana u bolnici zbog upale pluća, ali na nogama sam i svoj dio posla ću odraditi do kraja”.

PISALI SMO:

ŽUPAN TOMAŠEVIĆ: Ponavljam, nisam udario ženu – sve je to bilo verbalnog karaktera! – čitajte OVDJE.

VIDEO: DRUGO LICE ŽUPANA – Zaljubljenik u pjesmu – evo kako pjeva Alojz Tomašević – pogledajte OVDJE.

Komentiraj