ŽUPAN TOMAŠEVIĆ: Ponavljam, nisam udario ženu – sve je to bilo verbalnog karaktera!

Podijelite članak

alojz tomašević, hdz

HDZ-ov požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, protiv kojeg je podignuta prijava za nasilje nad suprugom, iznio je svoju priču u kojoj tvrdi da nije kriv i da nije nasilnik.

Podsjetimo, njegova supruga Mara izašla je u javnost s optužbama nakon što je završila u bolnici, jer ju je suprug navodno tukao. U javnosti je rekla i kako je o svemu već ranije pisala i Andreje Plenkoviću, navodeći kako ne može biti župan čovjek koji je nasilnik u obitelji.

Za Jutarnji list je Tomašević rekao da sve to zadire duboko u njegovu intimu i obiteljski život i da ne misli odgovarati “na tragikomične i degutantne objede o trudnim ljubavnicama i tome slično”.

Rekao je da tako, unatoč svakakvim objavama, želi ” zaštiti dostojanstvo svoje obitelji, djece, unučadi, pa i svoje supruge”.

“Žalim što se supruga odlučila da putem medija pokušava razriješiti probleme našeg braka. Ne krijem da je taj brak u krizi, ali odgovorno tvrdim da su naše nesuglasice i razmirice bile isključivo verbalnog karaktera”, tvrdi Tomašević u razgovoru za Jutarnji list. “Važna je činjenica da nisam udario svoju suprugu i niti bih to ikada učinio. Da sam se bilo kada tako ponašao uvjeren sam da iza mene u ovim proteklim danima ne bih imao potporu svoje djece, a ja ju, Bogu hvala, imam”, rekao je Tomašević.

Oijenio je da su o njemu pisane laži, te unatoč prijavi i medicinskoj dokumentaciji supruge tvrdi i dalje da ju nije udario. Navodi kako je supruga “podlegla manipulatorima iz suprotnih političkih tabora. Onih koji su zbog izbornog gubitništva duboko frustrirani i pokušavaju prizemnim putem ostvariti ono što ne mogu legalnim političkim procesom”.

PISALI SMO:

SUPRUGA O ŽUPANU NASILNIKU: I ranije je nasrtao na mene – slala sam e-mail i Plenkoviću – čitajte OVDJE.

 

Komentiraj