MNOGI SE OPRAŠTAJU OD BAGE: “Iskreno mi je žao što Mislava više nema s nama”, rekao je Plenković

Hrvatska javnost, političari, kolege, prijatelji na društvenim mrežama opraštaju se od preminulog voditelja i novinara Nove TV Mislava Bage.

U ime cijele Vlade premijer Andrej Plenković izrazio je sućut obitelji novinara, urednika i političkog komentatora Mislava Bage.

“Ovo je prerani odlazak novinara koji je pratio rad Vlade. Iskreno nam je žao, on je ostavio pečat u hrvatskom političkom novinarstvu i ostavio trag”, rekao je Plenković.

“Mislim da je čovjek s kojim je bio užitak raditi, nekad je bio tvrd sugovornik, ali iz svojih je sugovornika izvlačio ono što je važno. Iskreno mi je žao što Mislava više nema s nama”, rekao je Plenković.

“Jedan od onih trenutaka kad ostaneš bez riječi. Počivaj u miru, Mislave”, napisala je bivša premijerka Jadranka Kosor na Twitteru.

Saborska zastupnica Anka Mrak Taritaš napisala je: “Zbogom, susjed… Uporan, energičan, nikad nije dozvoljavao da pitanja ostanu neodgovorena. Nedostajat će jako. Sućut obitelji”.

“Izražavam svoju iskrenu sućut obitelji i prijateljima jednog od naših najboljih novinara. Njegov rad, profesionalizam i postignuća bit će još dugo svjetionik hrvatskog novinarstva. Dragi Mislave, počivaj u miru”, napisao je Davor Bernardić.

“Postoje dani kada ne želim čuti nikakve vijesti, jer stvaraju jezu nakon koje ostaješ nijem, bez riječi. Neshvatljivo je. Odlazak Mislava Bage veliki je gubitak, još jedan šok. Izražavam sućut obitelji i suradnicima”, napisala je političarka Dalija Orešković.

“Zbogom Mislave, više od toga teško mi je napisati… Sućut obitelji, prijateljima i kolegama”, napisao je SDP-ovac Peđa Grbin.

“Uvijek britak, zahtjevan i visoko profesionalan, izjava ili gostovanje kod njega bili su izazov ali i jasni pokazatelj da nešto radite dobro ako bi prošli “Bago test.” Ostavljaš duboki trag u hrvatskom novinarstvu.
Dragi Mislave, bila je čast i privilegija raditi s Tobom. Počivaj u miru”, napisao je Domagoj Hajduković,