ISPRAZNIO RAČUN: Bivša supruga od Grdovića tražila 15.000 KN mjesečno

Naš poznati pjevač Mladen Grdović (61) i njegove dvanaest godina mlađa supruga Brankica razveli su se prije devet mjeseci, ali trakavica traje na sudu.

Najnovijom presudom od 9.veljače Općinski sud u Zadru odbio je tužbu kojom Brankica Paleka traži da 61 Grdović ispuni uvjete Ugovora o trajnom nalogu kojim je 28. kolovoza 2019. obavezao banku da na teret njegovog računa mjesečno supruzi za cijelog njezinog života uplaćuje iznos od 15 tisuća kuna u 120 rata, počevši od 1. listopada 2019. piše Zadarski.hr.

Utvrđeno je kako je jedna isplata Brankici bila izvršena u rujnu 2019., nakon čega je Grdović namjerno onemogućio izvršenje svojih obveza iz sporazuma, tako da je novčana sredstva koja su mu isplaćena na račun odmah podizao ili dalje transferirao.

Bivpa supruga Brankica je na sudu tražila iznos od 45 tisuća kuna sa zateznim kamatama za listopad, studeni i prosinac 2019. godine, no Grdović se tome usprotivio.

Sud je u konačnici donio odluku Grdoviću u korist jer na njegovim računima nema dovoljno sredstava pa banka ne može izvršavati nalog i isplaćivati mjesečne iznose na koje se on obavezao sporazumom.

Komentiraj