RAZVEO SE MLADEN GRDOVIĆ: Supruga Brankica sve je pokrenula i sve je okončano na sudu

Naš popularni pjevač Mladen Grdović i njegove supruga Brankice ipak su se nakon dosta bure i službeno rastali na Općinskom sudu u Zadru.

Podsjećamo kako je Grdović često negirao probleme u braku, no zadarski.hr prenosi da je Brankica 21. svibnja podnijela tužbu protiv pjevača radi razvoda braka, a sud ju je potvrdio u kolovozu. U tužbi je navela kako je s Mladenom zaključila brak 4. svibnja 1998. godine, ali da su njihovi odnosi teški i trajno poremećeni te da njihov zajednički život više nije moguć. U izvanbračnoj zajednici proveli su osam godina, navela je, ali da posljednje tri godine uopće ne žive zajedno.

Mladenu je, kaže, dala nekoliko šansi za pomirbu, međutim navodi da je situacija među njima postajala sve gora. U lipnju je Mladen na sudu izjavio kako se ne želi razvesti nakon 20 godina braka.

“Kako tužiteljica odlučno i sigurno ustraje u postupku razvoda braka, odnosno nema nikakvu želju niti interes poraditi na eventualnoj obnovi njihova odnosa, a iz navedenog proizlazi da više nije moguće održavanje skladnih bračnih odnosa, to u situaciji nedvojbenog izostanka volje na strani jednog supružnika radi obnove poremećenih bračnih odnosa znači ispunjenje uvjeta za razvod braka”, stoji u obrazloženju presude Općinskog suda u Zadru.

Komentiraj