HDZ ŽESTOKO PREDSJEDNIKU: Štetočina s Pantovčaka opet se pjeni, dimi mu iz nosa

Predsjednik Zoran Milanović danas je napao posebno Zvonimira Frka-Petešića te ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana. Spominjao je i premijera Andreja Plenkovića.

O svemu se HDZ oglasio na Facebooka i žestoko uzvratio:

“Komšićev fan & miner koji bi volio posvađati Hrvatsku sa Zapadom. Štetočina s Pantovčaka opet se pjeni. Grči mu se lice, dimi mu iz nosa. Vrijeđa koga god stigne i prijeti svijetu i planetu. Ništa nova.

Nakon što je izvrijeđao ‘fašističku’ Austriju, Francusku, SAD, Ukrajinu, Mađarsku, NATO, BiH, Europsku uniju, Ujedinjeno Kraljevstvo… danas je na red došla i EPP – European People’s Party. Na meti mu je opet bio i MVEP Gordan Grlić Radman.

Budući da Milanovića najviše boli istina, ponovit ćemo što je jučer o njemu konstatirao šef hrvatske diplomacije: ‘Umjesto da gradi mostove, Milanović ih ruši kao kakav partizanski miner. Vlada stalno mora peglati štetu koju nanosi Hrvatskoj. A to nije nimalo lako.

I što se tiče položaja hrvatskog naroda u BiH Milanović bi se trebao sakriti u mišju rupu. Gorljivo je podržavao Željka Komšića i navijao da drugi narod Hrvatima bira političke predstavnike. I sada se mi trudimo popraviti sve što je on sam zakuhao”, poručili su iz HDZ-a.

Potom su se oglasili još jednom:

“Titov gardist, bespogovorni partijac & vrhovni lažljivac!

Kukavički optužujući pokojnog oca ministra Gordan Grlić Radman, Milanović je danas ustvrdio da “nitko njegov nije bio u Partiji ’89. i ’90. godine”. Propustio je pritom pohvaliti se da je dok je služio u Titovoj gardi u Beogradu na vlastiti zahtjev ušao u Partiju.

“Poverene zadatke izvršava bez pogovora i savesno. Njegova želja, a ujedno i želja svih nas da drug Milanović Zoran bude primljen u SKJ jednoglasno je podržana“ – piše, među ostalim, u Odluci o prijemu u SKJ”, piše HDZ.

“Milanović je besramni, vrhovni lažljivac – očito su Titova garda i Partija ostale duboko u njemu!

Bio je u Titovoj gardi & Partiji, pa u državnoj administraciji za vrijeme dr. Franje Tuđmana, pa u SDP-u s kojim se borio za Željka Komšića i navijao da drugi narod Hrvatima bira političke predstavnike u BiH… Možda još završi u MOST-u, među svojim mališanima”, objavio je HDZ.