GRMOJA BELJAKU: Vilenjaci su u bajkama pozitivni – provalnici su pak kriminalci

nikola grmoja

Kreško Beljak, predsjednik HSS-a, komentirao je jamstva čije ispunjenje traži Most od SDP-a i HDZ-a kao preduvjet za poslijeizborne pregovore i rekao da ga ona podsjećaju na priču o vilenjacima, te da je Božo Petrov vilenjak.

Preko Facebooka odgovorio mu je Mostov Nikola Grmoja.

”Brzi komentar prvaka političke trgovine u Hrvata Kreše Beljaka, na smjernice koje je Most danas predstavio, samo nam potvrđuje da smo krenuli ispravnim putem za sastavljanje nove Vlade, koja bi nakon usvajanja tih malih koraka trebala provesti puno krupnije reforme.

Vidim da se poslužio i rječnikom njegovog kolege Jambe, pa ovim putem u ime Mosta upozoravam građane da ne čine grešku na izborima.

Nije valjda da biste svoj Mercedes (ako je Beljak pod Mercedesom mislio na državu ) radije dali na upravljanje liku koji je osuđen zbog provale u auto i krađe kazetofona, nego vilenjaku?

Vilenjaci su u svim bajkama pozitivni i dobri likovi kojima se pripisuju pozitivne vrijednosti i čuda dok su provalnici u automobile tek puki kriminalci #baszatovilenjak”, stoji u Grmojinom komentaru.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!