GLAVAŠ PORUČIO ĐAKIĆU: Stvorili ste stotine SUBNOR-a da bi podijelili, manipulirali i pljačkali branitelje

Branimir Glavaš, jedan od osnivača HDZ-a, kasnije i HDSSB-a, bivši saborski zastupnik, uputio je oštru poruku HDZ-ovom saborskim zastupniku i dugogodišnjem “vladaru” HVIDR-e.

Glavaš podsjeća na one koji su ga, kako kaže, proganjali još 2006. godine, a objavio je i jedan faksimil u kojem Đakić u medijima podržava istragu protiv njega.

Na Facebooku Glavaš piše:

“Jel to ovaj (i) današnji Đakić, predsjednik (nevladine udruge) svih hrvatskih invalida Domovinskog rata? Oooo, izgleda da je!

S..em vam se na tu udrugu, ali i na stotine “SUBNOR”-a koje ste stvorili u zadnjih trideset godina da bi lakše podijelili, pljačkali branitelje i manipulirali braniteljskom populacijom za svoje političke interese.

Gdje su braniteljske dionice INA-e, ali i drugih tvrtki koje ste oteli braniteljima i bez pitanja branitelja u bezcjenje prodali Mađarima i drugima?

Pogledajte samo društvo koje je sudjelovalo u mom progonu još 2006. Kako mediji iz tog vremena kažu, Alibaba i 40(0) “razbojnika”, sa područja Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije.

Alibaba tom prilikom dok sam ja bio zatvoru (4.studenog 2006.) kaže, citiram:

Ta je politika (Glavaša) sada, “zasluženo na koljenima”.

Alibabo ubrzo češ znati, tko je na “koljenima”, a tko će biti na podu u “ležećem” položaju, još ćeš vidjeti!”