ERDOGAN STIŽE U ZAGREB: Dio grada će biti blokiran, policija objavila prometnu regulaciju

Turski predsjednik Recep Erdogan u srijedu i četvrtak posjetit će Hrvatsku. U srijedu predvečer dolazi u Zagreb, a u četvrtak će biti na otvaranju Islamskog kulturnog centra u Sisku, s hrvatskim predsjednikom Zoranom Milanovićem.

Izvor: Media servis

Zbog dolaska turskog predsjednika kretanje Zagrebom bit će otežano.

Na području Zagreba i Velike Gorice biti će provedene posebne mjere sigurnosti te će se uspostaviti privremena regulacija prometa kojom prilikom će dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa i uz nazočnost policijskih službenika, javljaju iz PUZ-a.

Osim navedenog, na području užeg centra grada Zagreba će se od utorka, 6. rujna 2022. godine od 6 sati pa do četvrtka, 8. rujna 2022. godine do 22 sata uspostaviti privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama „Stop – policija“, o čemu se vlasnike vozila i stanare zgrada na navedenim lokacijama prethodno upoznalo.

Slijedom toga, policija moli građane odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake za razumijevanje te za strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenih dana te ukazujemo na dosljedno poštivanje svih uputa policijskih službenika, poštivanje postavljene prometne signalizacije te prometovanje sukladno privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama na kojima će biti prisutni policijski službenici.

Karte blokiranih pravaca i alternativne rute možete pronaći na web stranicama PUZ-a.