DINAMO U SALZBURGU: Vratar Eduardo i Marko Rog odlaze nakon utakmice

Eduardo, vratar Dinama
Eduardo, vratar Dinama

Nogometaše Dinama do Lige prvaka dijeli još jedna stepenica. Modri od 20.45 gostuju kod Red Bull Salzburga u sklopu uzvratne utakmice play-offa.

Trener Cico Kranjčar bez obzira na maksimirskih 1-1 uvjeren je da njegova momčad može izboriti plasman u grupnu fazu najelitnijeg klupskog natjecanja na svijetu.

„Znamo da nam neće biti lagano, ali spremni smo. Protivnik će biti jako motiviran, ali bit ćemo i mi jer želimo drugi put zaredom ući u Ligu prvaka. Bez obzira na aktivan rezultat šanse su 50-50“, rekao je Kranjčar.

Ova utakmica mogla bi biti posljednja u modrom dresu za Marka Roga i Eduarda. Hrvatski reprezentativac navodno je sve dogovorio s Napolijem, a portugalski vratar sa Chelseajem.

„Oni su pred izlaznim vratima. Ne možemo protiv tržišta koje je vrlo jako i zainteresirano je za naše igrače. Mi smo spremni na to“, najavio je Cico.

No, dotični odlasci igrača ne bi trebali utjecati na momčad. Dapače, atmosfera u svlačionici je vrlo dobra i ne nedostaje optimizma.

„Rezultat je otvoren. Dat ćemo sve od sebe kako bi prošli dalje. Vratili su nam se bitni igrači i potpuno smo spremni“, poručio je kapetan Domagoj Antolić.