OŠTRI TONOVI IZ HAJDUKA: Ivan Zvonimir Čičak ne smije u ložu u papučama – mora se pristojno odjenuti

ivan zvonimir čičak 1

U posljednjih dva, tri dana mnogo je oštrih strelica od onih koji odlučuju tko smije a tko ne smije u ložu Hajduka. Tako je izašla informacija kako je uoči spektakla s Maccabijem rečeno stop za ulazak u svečanu ložu i zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

Nakon toga oglasio se i gradonačelnik Splita Ivo Baldasar koji je rekao da ni on neće na utakmicu.

O eventualnim zabranama nešto više je za Slobodnu Dalmaciju rekao Kristijan Petric, povjerenik za sigurnost u Hajduku:

“Svatko tko je sudjelovao u pljački Hajduka ili sudjeluje u cirkusu koji se događa u HNS-a svakog dana u odnosu prema Hajduku, nitko od tih ljudi nije dobrodošao u svečanu ložu Hajduka! Kao ni Ivan Zvonimir Čičak da dolazi u šlapama, mora voditi računa kako se pristojno odjenuti, upozorio sam ga. I svi oni to znaju, mogu se prepoznati. Svi oni koji me kontaktiraju i pitaju za ulaznice u svečanu ložu, znaju kako stoje stvari. Neću reći nijedno ime, da im ne pogodujem sad u političkoj kampanji.”

U međuvremenu je gradonačelnik Splita Ivo Baldasar dobio uvjeravanja od predsjednika uprave Hajduka Ivana Kosa kako ne postoji nikakva zabrana, no navečer se iz riječi gospodina Petrica daje naslutiti kako će se uspostaviti popis – nepoželjnih.

Više o zabrani za Bandića pročitajte OVDJE.