DAVOR BERNARDIĆ: Kandidirat ću se za gradonačelnika Zagreba – to je moja dužnost, moja obveza

davor bernardić

“Kandidirat ću se za gradonačelnika Zagreba, to vam ekskluzivno sada kažem. To je moja dužnost, to je moja obveza”; rekao je Davor Bernardić, predsjednik zagrebačke organizacije SDP-a, gostujući na N1.

Upitan je li kandidatura za gradonačelnika najavljena sada kada nema više Milanovića, Bernardić je odgovorio: “Bila je jedna nesretna epizoda. To se neće ponoviti, postoji autonomija lokalnih organizacija koja će odlučivati o kandidatima.

Život je pun uspona i padova i tako to treba shvatiti. Treba se osloboditi, relaksirati, raditi najbolje što znaš i ne opterećivati se. Jednostavno, čovjek treba vjerovati u ono što radi. Ja želim da ovaj grad funkcionira bolje nego sad, da omogućimo ljudima brži gradski prijevoz, jeftinije režije, da obnovimo fasade i da ljudi ovdje imaju karijeru. Da djeca idu u dobre vrtiće i škole.”

Govorio je i o tome kako vidi Milanovićevo nasljeđe:

“Svaki naš predsjednik je dio naše povijesti. Milanović je omogućio mladim ljudima da dođu u stranku, imali smo predsjednika… Napravio je dobar potez, najavio povlačenje i raspisao izbore. SDP će sasvim sigurno izaći jači i moćniji. Budite bez brige, vratit ćemo se brže nego što mislite.” “Nismo se uvijek oko svega slagali, ali našli smo uvijek načina da radimo u interesu SDP-a i Hrvatske. Imam svoj stav i nisam ničija marioneta. U SDP-u se nitko nikoga ne smije bojati”, rekao je Bernardić za N1.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!