BOJAN GLAVAŠEVIĆ: Medved ništa nije osuđivao kad sam napadan ispred ministarstva gdje danas sjedi

bojan glavašević

Bojan Glavašević, saborski zastupnik i sin legendarnog vukovarskog izvjestitelja Siniše Glavaševića objavio je niz poruka, komentirajući događanja oko napada na Milorada Pupovca.

Na Twitteru je tako komentirao ministra branitelja Tomu Medveda, koji je osudio napad na predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca.

“Medved ništa nije osuđivao kad je njegova družina napala mene ispred ministarstva u kojemu danas sjedi. Ni on, ni Plenković, ni Jandroković nisu pozivali na razum kad smo Fred Matić i ja godinu dana bili pod policijskom zaštitom zbog Tome Medveda i njegovih frendova iz šatora”, napisao je Glavašević.

Podsjetio je tako na šatoraški prosvjed u kojem je sudjelovao i aktualni ministar branitelja.

“Jandroković redovito odbija štititi dostojanstvo zastupnika koji su izloženi uvredama jer, citiram: ‘Svi vrijeđaju, kolega’. Plenković je šutio dok su Brkićevi i Karamarkovi ljudi na isti način na koji sada ruše njega rušili Milanovićevu vladu, gazeći pritom naše dostojanstvo”, piše Glavašević.

“Monopolizacija domoljublja im se svima sada obija o glavu. U tome, osim poetske pravde, nema ama baš ništa dobro ni za koga. Jer Hrvatska je zemlja u kojoj zastupnike napadaju na ulici i u kojoj paraobavještajno podzemlje pokušava rušiti Vladu. Ovo drugo se još zove i državni udar”, napisao je još Glavašević

Komentiraj