ANUŠIĆ ODGOVORIO GRBINU: Evo što mu je rekao o “skidanju gaća”

Novi ministar obrane Ivan Anušić uputio je poruku medijima prije nego što se u MORH-u održi primopredaja. Istaknuo je prioritete u svom kratkom mandatu.

Izvor: Media servis

“Nastavak onog što je započeto, a to je završetak isporuke Rafalea i završetak isporuke Black Hawka. Nastaviti klasičnu, odličnu suradnju s našim strateškim partnerima i saveznicima u sklopu NATO saveza.

Početi rješavati probleme koji su bili na dnevnom redu, a nisu se stigli riješiti. Prvenstveno kada govorimo o brodovima Hrvatske ratne mornarice te završetak projekta vraćanje HV-a u Beli Manastir.”

Osvrnuo se i na izjave saborskih zastupnika, prvenstveno šefa SDP-a Peđe Grbina da je prihvaćanjem funkcije ministra „skinuo gaće”.

“Izbori su blizu i borba je za svaki glas’, smatra Anušić. “Formulacije i teze koje oni iznose su lažne. Drugi vas pokušavaju vrijeđati, a treći omalovažavati.

Žao mi je da smo na tako niskoj razini politike u Hrvatskom saboru. Sada razumijem predsjednika Sabora i zastupnika HDZ-a i koalicijskih partnera koliko je teško sjediti i kada svaki dan slušati stvari koje su uvredljive i ponižavajuće.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!