ZORAN MILANOVIĆ: Šefovi HDZ-a neće objaviti imovinsku karticu – neugodno im je što su puno natrpali u džep

Zoran Milanović, Dubrovnik, Twitter

Na predizbornom skupu u osječkoj Tvrđi Zoran Milanović je ispred Narodne koalicije rekao kako su “naše vrijednosti zapadne”, da poštujemo različitosti, ali da znamo braniti svoje interese i izborit ćemo ono čemu smo dorasli.

“Osam mjeseci imali smo eksperiment. Znanost napreduje pomoću eksperimenata na miševima, ali mi nismo miševi, imamo pravo na normalan život i nastavak onoga na čemu smo radili protekle četiri godine, kada se Hrvatska digla iz krize”, istaknuo je Milanović.

Mađarska smicalicama pokušava spriječiti izručenje predsjednika Uprave MOL-a Zsolta Hernadya, kojeg je hrvatsko pravosuđe “optužilo za pljačku skupa s HDZ-ovcima, rekao je i poručio kako će će se Narodna koalicija boriti za vladavinu prava te odvojenost pravosuđa od političke vlasti.

“Imamo pravo na 20 godina uspjeha i rasta, da se bavimo sobom, razvijamo, obrazujemo, da otvaramo tvornice i poslove, na kojima se radi intelektom i zarađuje puno više nego kad se radi rukama, kazao je Milanović. Kako je istaknuo, treba nam još samo pet godina da krenemo onim putem, koji on sanja cijeli život.

A onda mogu otići iz politike i nešto zaraditi, za razliku od šefova HDZ-a, koji i danas ne žele objaviti svoju imovinsku karticu, jer im je vjerovatno neugodno, što su puno natrpali u džep kroz plaće u Europskom parlamentu, rekao je Milanović.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!