ZA PRAVEDNU HRVATSKU: Ovo je novi Klub zastupnika – Vukovac, Vrkljan i Škoro

U Saboru će od danas djelovati još jedan klub zastupnika, a oformili su ga zastupnica Ružica Vukovac, Milan Vrkljan i Miroslav Škoro.

Predsjednik je zastupnik Vrkljan koji je o svemu obavijestio javnost na Facebooku:

“ZA PRAVEDNU HRVATSKU”

Poštovani i dragi FB prijatelji!

Građani Republike Hrvatske,

Danas je u Hrvatskom Saboru formiran Klub zastupnika “Za Pravednu Hrvatsku”. U Klubu su zastupnici Ružica Vukovac, Miro Škoro i Milan Vrkljan koji je i predsjednik Kluba.

Hrvatska je u posljednjih dvadeset godina postala zemlja iz koje se iseljava, posljednji popis stanovništva pokazao je da smo demografski devastirani. Mnoga naša naselja potpuno su napuštena i nemaju stanovnika. Hrvatski narod kao nikada prije u svojoj povijesti nestaje.

Preko 240 tisuća naših sugrađana sudski su ovršeni! Hrvatska više nije socijalna država unatoč tome što to piše i u Ustavu.

Korupcija, kriminal i nepotizam postali su nepodnošljivi za naše sugrađane.

Potpuni gubitak političke prepoznatljivosti i pripadnosti sustavu vrijednosti u međunarodnoj politici doveli su nas od političkog partnerstva sa USA i NATO-m do potpune međunarodne izoliranosti koja je rezultirala da USA 14 mjeseci nisu imenovali svog novog veleposlanika u Hrvatskoj.

Posljedica teške korupcije u društvu, potpuna devastacija institucija sustava te političkom lutanja u međunarodnoj politici doveli su do toga da je Hrvatska izgubila međunarodni kredibilitet te kao takva ne može zaštititi, ni interese Hrvata i svih građana RH, niti Hrvatskog naroda u BiH.

Model kojim je Hrvatska vođena posljednjih dvadeset godina potrošene je.

Nadam se da će naši simpatizeri i Hrvatski narod prepoznati dosadašnji rad nas troje zastupnika i nastaviti nas pratiti i podržavati.

Za Pravednu Hrvatsku!!
Hvala Vam.