VIDEO: ZABORAVI – Kaže Iva Ćurić u svom novom singlu koji ćete zavoljeti

Pjesma “Zaboravi” novi je singl s nadolazećeg prvog albuma “Izvan ovog vremena” Ive Ćurić, jedne od najperspektivnijih mladih pjevačica, u izdanju Styx Productiona i Croatia Recordsa.

Moderna produkcija i urbani ritam na koji smo navikli kod Ive posebno dolazi do izričaja u novoj pjesmi, a zarazni refren i dobre vibracije sigurno će doprinijeti popularnosti pjesme. Glazbu i tekst napisao je Daniel Hojsak koji sad već duže vrijeme kvalitetno surađuje s Ivom i Tomislavom Jelićem Kamenym koji je svoj doprinos, uz Daniela, dao u produkcijskom dijelu. Singl je objavljen nakon što je hit obrada singla “Ja sam lažljiva” grupe Denis & Denis pod nazivom “Sigurna” zadržala svoje mjesto na HR TOP 40 ljestvici više od 15 tjedana.

“Iznimno sam ponosan što smo zaokružili sve Ivine singlove u album prvijenac ‘Izvan ovog vremena’. Zajedno s Marinom i Danielom Hojsak, kroz balade i plesne pop pjesme, željeli smo prvenstveno istaknuti Ivinu interpretaciju koja je uvijek posebna. Drago mi je da smo kao Styx production ostvarili odličnu suradnju s Croatia Recordsom”, najavio je album producent Tomislav Jelić Kameny.

Za zanimljiv i pomalo psihodeličan videobroj koji sjajno pristaje pjesmi zaslužna je Nevena Deljanin.