VIDEO: TEK JOJ JE 16 – A Kornelija kaže “Sami protiv svijeta”

Mlada pjevačica Kornelija, šesnaestogodišnjakinja pred kojom je sjajna glazbena budućnost, predstavlja videospot za pjesmu “Sami protiv svijeta”.

Radi se o pjesmi koja se već drugi tjedan nalazi među 20 najemitiranijih na HR Top 40 listi, a u kojoj Kornelija spaja zvuk 80-ih i energiju pop punka. Glazbu i tekst pjesme u kojoj Kornelija progovara o aktualnim problemima s kojima se danas susreće njena generacija potpisuje autorsko-producentski tim Hit Factory dok je za moderan aranžman i produkciju u skladu sa svjetskim trendovima zaslužan ZETZ.

Danas u Hrvatskoj prevladava mišljenje kako mladi većinom ne vide svoju budućnost ovdje te da svoj životni put planiraju nastaviti u inozemstvu. Kornelija kao mlada tinejdžerica ne želi da se takvo stanje nastavi i zato u svojoj pjesmi poziva i apelira na mlade da se udruže i da dignu svoj glas u obranu svojih interesa i bolje budućnosti.

“Samo kada smo jedinstveni i kada smo zajedno, nitko nam ne može ništa”, poručila je Kornelija.

Kornelija ima puno planova vezanih uz nastupe na festivalima, a isto tako najavljuje izlazak svog prvog albuma sljedeće godine.

“Vjerujem da će moja nova pjesma ponoviti uspjeh koji sam postigla s prethodna dva singla. Sljedeće godine planiram nastupiti na CMC festivalu za koji moj tim i ja u pripremi imamo odličnu pjesmu te se nadamo da će to biti veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Također, do kraja naredne godine svakako planiram objaviti svoj prvi album, što me izuzetno raduje”, rekla je Kornelija za kraj.