VIDEO: SUVREMENI MONSTRUMI TRGUJU DJECOM – Čak desetak beba „putuje“ mjesečno iz Bugarske za Grčku

majka, dijete, beba. dojilja

Piše: Tomislav Bourdin

Trgovina djecom pred nosom, ovdje u Europi i EU. Kako je pokazalo istraživanje bugarske Nove tv, bugarsko novorođenčad nalazi kupce u Grčkoj po cijeni od 8.000 do 12.000 eura!

 Ono što je posebno zastrašujuće ovo su podaci koji se odnose samo na jedan kanal kojim djeca odlaze od Bugarske do Grčke. Užasavajuće je pak što djeca koja nisu zdrava neće biti prodana budućim očevima i majkama, već završavaju u lancu trgovine ljudskim organima.

Krijumčari djece dobro zarađuju jer za jedno dijete u Grčkoj je moguće dobiti između 8.000 do 12. 000 eura. Nešto više svjetla u cijelu tamnu priču bugarske Nove tv, koja je prikazala i neke majke i trgovce djecom, unio je jedan od sudionika trgovine Plamen Dimitrov.

Zanimljivo, prema njegovim su riječima više tražene djevojčice od dječaka. Po njemu gotovo nitko ne traži nikakvu dokumentaciju o djeci koju kupuju, niti ih zanima porijeklo djeteta.

U trgovini, kaže, nema milosti, pa tako razdvajaju i blizance, jer se dobije više novca kada ih se prodaje pojedinačno. Neki kupuju djecu iz toliko bizarnog razloga da je to strašno – žene ne žele rađati kako trudnoćom ne bi naštetile svojoj ljepoti.

U ovoj priči o suvremenim monstrumima postoje i prave „tvornice beba“. Dimitrov o tome kaže:

Trudnice se odvode iz stanova kad im je vrijeme i vode ih u bolnicu da obave porođaj. U stanovima je kao u tvornicama djece, jer u njima boravi i nekoliko trudnica čekajući porod.“

Bugarska Nova tv je obavijestila i kako je grčka policija započela u Solunu istrage o strašnoj trgovini. Podsjetimo i na slučaj iz 2013. godine (vidi video snimku), kada je grčka policija u romskom naselju u Farsali u Grčkoj pronašla plavokosu bugarsku djevojčicu nazvanu „Plavi anđeo“.

https://www.youtube.com/watch?v=7V1LCjR-uOg