VIDEO: SHOW U SABORU – S govornice odjekivao “Chicago” Jure Stublića, tako je odlučio Arsen Bauk

U Saboru pravi show – u jednom trenutku zastupnik Arsen Bauk, solidarizirajući se s kolegom Nikolom Grmojem, ta govornicom je pustio pjesmu Jure Stublića “Chicago”.

Sve je započelo kada je Nikola Grmoja rekao predsjedavajućem Anti Sanaderu:

“Neću se pomaknuti odavde, možete zvati stražu jer dva mjeseca čekam očitovanje Odbora za Ustav vezano u samovolju koju radite. Ovo je više nepodnošljivo”.

Potom je udaljen sa sjednice u dvostrukom trajanju, a sjednica je prekinuta na pet minuta. Ali, Grmoja je i dalje pokušavao raspravljati o izvješćima o radu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa od 2019. do 2021. godine.

Za govornicu je nakon toga izašao Arsen Bauk i stao uz Grmoju, dijeleći njegovo nezadovoljstvo što Odbor za Ustav, Poslovnik i politički sustav nije dao tumačenje kada se oduzima riječ zastupniku – nakon tri ili četiri opomene i je li se to broji od početka dana ili od početka točke dnevnog reda.

Bauk je rekao da nakon onoga što se dogodilo Grmoji nema smisla sudjelovati u raspravi o toj točki, pa je preostalo vrijeme za za saborskom govornicom proveo šuteći dok je s mobitela pustio pjesmu Jure Stublića “Chicago”.

Pozvao je kolege iz kluba da mu se pridruže ispred govornice što su i učinile Mirela Ahmetović i Sanja Radolović koje su potom kažnjene sa četiri opomene i udaljene sa sjednice.

Baukov show možete vidjeti OVDJE.