VIDEO: SEVERINA – Zorana Šprajca zovem kraljem, pa ću ga okruniti na svom koncertu

Netko je voli, netko ne voli, ali ona j Severina, megapopularna, čije su pjesme s osljednjeg albuma preslušane 300 milijuna puta!

Na Facebooku je prati 900 tisuća ljudi, na Instagramu milijun, a sada kreće četvrti put u karijeri na regionalnu turneju. Posjetit će i Beograd i Ljubljanju i Skopje.

Turneju počinje 16. studenog u svom rodnom Splitu, zove se Magic Tour, a kaže pjevačica Zoranu Šprajcu u RTL Direktu, i bit će magična. S njom putuje 100 ljudi, 15 šlepera opreme, 10 glazbenika, 25 plesača i cijeli gudački orkestar…

“I u Zagrebu je počela prodaja. Split je 16.11., a Zagreb 7.12. i u njemu završava turneja. Imam predivne ljude iza sebe, kreativce. Napravili smo baš bajku za cijelu obitelj.”

Upitana je i, ako bi promijenila posao, bi li se odlučila na politiku kao Miroslav Škoro? “Nisam o tome razmišljala. Nekako mi se sve čini da kad odu u politiku oćelave i osijede. Ali, tko voli”.

Nije otkrila za koga će glasati, ali i rekla da neće pjevati nikome u kampanji jer ima svoju turneju.

A na kraju, popularna pjevačica je odjavila emisiju u svom stilu.

“Meni bi najbolja odjava bila da se ugase svjetla i da zaspimo… Šalim se, dragi gledatelji, ovo je bio RTL Direkt sa Zoranom Šprajcom. Žao mi je, pošto sam ga nazvala carom i kraljem da mu nisam donijela krunu, ali obećajem da ću ga okruniti na svom koncertu.”

Cijelu snimku razgovora možete pogledati OVDJE.

Komentiraj