DAMIR ŠKARO NESTAO S INTERNETA: Brišu se njegovi susreti, druženja, prijatelji, stranice

Nakon što je uhićen Damir Škaro, čelnik AMK Siget, bivši boksač i saborski zastupnik HDZ-a, radi prijave za silovanje, nestaju i neki tragovi s Interneta.

Tako je nestala njegova Facebook stranica, pa internetska stranica damirskaro.com, na kojoj se sada čita: “Error establishing a database connection”, ali i neke objave sa stranice AMK Siget.

Podsjećamo, Škari je određen jednomjesečni pritvor nakon uhićenja na granici BiH i Hrvatske zbog optužbi o silovanju zaposlenice AK Siget u kolovozu.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Tako sada nema na internetskoj stranici AMK Siget niz objava o čelniku uprave Škari, a nema niti imena uglednika koji su se spominjali u aktivnostima kluba.

Nestao je popis članova Upravnog odbora i Nadzornog odbora, te članova Stegovnog suda.

Nema niti vijesti kako je Škaru primila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, kada joj je predstavio “najnoviji projekt koji je pred samim završetkom”, svoju knjigu “Svjetske sportske legende i vjera u 21. stoljeću”.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Pisalo je na stranici, a sada je izbrisano: “Dr.sc. Škaro zamolio je Predsjednicu RH da napiše predgovor za knjigu te se tako nađe među uglednicima koji su sudjelovali u nastanku nove knjige. Naime uvodnu riječ u navedenoj knjizi dali su biskup dr.sc. Ivan Šaško, akademik prof.dr.sc. Igor Rudan, prof.dr. Nino Raspudić, prof.dr. Ivice Šole, prof.dr. Josip Jurčević”.

Nestala su Škarina gostovanja, vijest da ih je posjetila predsjednica na proslavi 40. obljetnicve, nema imena članova Upravnog odbora – Miroslava Blaževića, Pavla Kalinića, Tomislava Madžara…

Nema ni Josipa Klemma u Nadzornom odboru i mnogih drugih. Povijest se odmah briše.

Foto: Facebook
Foto: Facebook