VIDEO: SA MNOM – Kaže u svom novom spotu Ivo Perkušić

Ivo Perkušić, prvi čovjek splitskog Gradskog kazališta mladih, glumac, voditelj i pjevač, ove godine je na Splitskom festivalu predstavio sjajan singl “Sa mnom”, koji je osvojio nagradu za najcjelovitije djelo.

Ivi to nije prva nagrada sa Splitskog festivala, prije tri godine pjesma “Sad je dosta” dobila je nagradu za najbolji aranžman. Nova nagrada dala je Ivi poseban vjetar u leđa jer je dodjeljuje struka, a o ljubavi prema Split, festivalu i publici Ivo navodi:

“Splitski festival za mene je više od događaja; to su emocije, susreti, druženja i glazba koja ostaje. Uvijek je poseban osjećaj stati na tu pozornicu na kojoj su pjevali svi velikani domaće, ali i strane glazbe. Moje pjesme su uvijek čista emocija koja kroz tekst i glazbu putuje publici, tako je bilo i ove godine. Zahvalan sam Ines Prajo, Arijani Kunštek i Ivanu Popeskiću što su moje najdublje emocije i teške trenutke prenijeli u lijepu pjesmu u kojoj se svi mogu pronaći. Kada sam pjevao na festivalu preplavile su me emocije koje su mi otežavale izvedbu, ali su me i gurale dalje. Vidio sam ljude kako plaču u publici, a kasnije su mi i prilazili govoreći kako ih je pjesma dirnula. Eto, to i jest jedna od najljepših posljedica nastupa na festivalima – da dodirnete ljude srećom, tugom ili nekom trećom emocijom.”

Na novu pjesmu ne prestaju stizati pozitivne reakcije, kako publike, tako i glazbenih urednika, a upravo zato je sada dobila i svoje videoizdanje koje naglašava važnost koju ova pjesma nosi za Ivu. “Sa mnom” je autorski rad Ines Prajo, Arijane Kunštek i Ivana Popeskića koji za ovaj singl potpisuju glazbu, tekst i aranžman. Ova pjesma nastavlja niz Ivinog punokrvnog pop izričaja mediteranskog, sanremovskog prizvuka, kojim je Ivo već prepoznatljiv svojoj publici. Videospot potpisuju Andrija Jurčević i Hrvoje Radeljić.

“Spot za pjesmu je jednostavan, jer kad imate takve emocije i priču koja je iznimno osobna, onda je nema smisla oblačiti u neko posebno ruho. Estetski jednostavno, a emotivno prožeto bio je moto snimanja koje je bilo na predivnim lokacijama Sinjskog polja i Graba. Za mene je glazba uživanje u trenutku snimanja i izvedbe i osjećaj koji nema materijalnu vrijednost. Nadam se da je ova pjesma još jedan korak na putu prema drugim pjesmama koje će još doći”, zaključuje Perkušić.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!