VIDEO: REMIX USPJEŠNICE – Maja Milinković i “Não há fado sem saudade”

Sarajevska kantautorica fada i sevdaha Maja Milinković ponovno nas je obradovala novim materijalom, i to ovoga puta novo-starim singlom u izdanju Croatia Recordsa.

Naime, riječ je o poznatom hitu sa njenog albuma “Fadolinka”, “Não há fado sem saudade” koje je Maja odlučila presvuči u malo moderniji zvuk i tako razotkriti slobodu i šarolikost ovog glazbenog pravca. Za remix je zaslužan Rui Rodrigues, dok Maja potpisuje originalnu glazbu, tekst i aranžman ove uspješnice.

“Pjesma ‘Não há fado sem saudade’ mi je jedna od najdražih pjesma iz mog opusa i neizostavan dio repertoara. Pjesma je pisana u tradicionalnom stilu fada i objašnjavu samu srž tog muzičkog pravca. Ideja o remixu rodila se iz želje da joj obućem novo ruho u afro-pop stilu, u suradnji sa producentom i kompozitorom Rui Rodriguesom, i tako još više približim fado srcima ljudi, a pjesmi dam još jedan par krila”, navodi Maja.

“Não há fado sem saudade / Nema fada bez čežnje”, poznati je fado u novom ruhu i pravo osvježenje na ljetnim vrućinama, naročito uz morske kadrove u lyric videu koji potpisuje CroRec Video, a u kojem možete uz izvorne stihove pronaći i prijevod na hrvatski jezik te uploviti u dubine Majine lirike.